Termékek

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

DECEUNINCK Elegant

Az Elegant ablakrendszer az újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készült magnak köszönhetően az alumínium ablakprofilok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező, környezetbarát alternatívája. Az Elegant termékeket az egyedi formatervezés mellett a kiváló, Uf = 0,93 W/m2K-es hőátbocsátási érték teszi előnyössé. A 76 mm-es beépítési mélységével az ablakrendszer az új építésű és a felújítandó épületek által támasztott követelményeknek egyaránt megfelel. 
A RedDot dizájndíjas és Német Dizájn Díjas Elegant ablakprofil minimalista formatervezésével, keskeny, síkban futó kialakításával, sima átfedéseivel, új típusú szögletes üvegezőléceivel, valamint választható alumínium takaróelemeivel, illetve megfelelő díszelemeivel egy kifinomult rendszert képez.

Az új generációs fejlesztésű termék megjelenésének köszönhetően az alumínium ablakok kiváló alternatívája lehet.

REHAU P-line

Felesleges kompromisszumok nélkül. A P-line rendszert alkotó PVC ablakok megfelelnek a legigényesebb perfekcionisták elvárásainak. Az újonnan épült épületek egyedi terének kialakítására tervezték, és presztízst, komfortot és abszolút kényelmet garantálnak.

A nagyobb üvegfelületnek és a vékonyabb profiloknak köszönhetően az üvegezett belső tereket természetes módon megvilágítja a nap. Kifogástalan esztétika, a klasszikus faasztalos munkákhoz hasonlóan, az új P®Perfect hegesztési technológiának köszönhetően észrevehető varratok nélküli kivitelezés.
Az energiatakarékos otthonokban való használatra szánt, többkamrás vázszerkezet kiváló hőszigetelési teljesítményt és hangulatos légkört biztosít. Az egész úgy került kialakításra, hogy évekig biztosítsuk és fenntartsuk otthonod legjobb formáját - a stílusod tökéletes névjegyét.

ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓK

YAWAL TM 74HI ajtó-, ablakrendszer

A rendszer lakó-, köz- és ipari épületekben használható, magas hőszigetelésű paraméterekkel rendelkező ablakok, ajtók, kirakatok készítésére szolgál.

A rendszerben üvegszállal erősített, poliamid hőszigetelőket, valamint a köztük lévő, további habbal kitöltött tereket alkalmaztak. A rendszer lehetővé teszi nagyméretű szerkezetek létrehozását, tekintettel a rendszerben kívül és belül felhasznált, erősített profilra.

YAWAL DP 180 felnyíló-toló ablak és ajtó

A DP 180 felnyíló-toló ablak és ajtórendszer kivitelezésére szolgál kültéri beépítésnél.

A DP 180 egy modern megoldás, amelynek az alapját alumínium profilok alkotják hőszigetelő betétekkel. A DP 180 rendszer felépítése csökkenti a hőenergia veszteséget, és ami ebből következik, kisebb a tervezett objektumok üzemeltetési költsége. A termék lakóépületekben és középületekben egyaránt alkalmazható.

Az ajtószárnyak szélessége és magassága egészen 3300 mm lehet a szárny max. 440 kg-os súlya mellett. A nagy üvegfelületek a modern építészet ismertetőjegye.

Az alumínium profilok segítségével rögzített üvegtáblák minden konstrukciót könnyeddé tesznek. Ez lehetővé teszi átlátszó határoló szerkezetet megvalósításást, ami az átlátszósága ellenére átgondolt védelmet jelent a hideggel, széllel, esővel vagy a napsugárzással szemben.

SCHÜCO ADS 70  ajtórendszerek

Minőségi ajtórendszerek széleskörű megoldási változatokkal

A Schüco ADS 70 ajtórendszerek nagyon jó hőszigetelésüknek köszönhetően számos gazdaságos megoldáshoz alkalmasak.
Lekerekített kontúrjaival pl. a Schüco ADS 70 HD SL (Soft Line) rendszer ideális épületfelújításhoz illetve vizuális hatások eléréséhez.

SCHÜCO AWS 70 ablakrendszerek

Minőségi ablakrendszerek széleskörű megoldási változatokkal

A Schüco AWS ablakrendszerek 70 mm-es beépítési mélységtől jó hőszigetelést és az alumínium alapanyag egyedülálló előnyeit párosítják: a tartósság, a stabilitás, a keskeny látszó szélesség és a változatos dizájn.

A Schüco AWS 70.HI rendszer kifelé nyíló változata és az akadálymentes erkélyajtó mellett különleges formai igényeket is képes széles skálán mozgó megoldásokkal kielégíteni.

Lehet a lágyabb vonalú SoftLine (SL) szárnykontúr, vagy a ferdén lecsapott kontúrú Schüco AWS 70 RL. HI, vagy a Schüco  AWS 70 ST.HI ablakrendszer keskeny „acélkontúrja”, amelyek hangsúlyos optikai elemek.

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Párkányok, könyöklők

Korszerű nyílászáróinkhoz esztétikus párkányokat, könyöklőket építünk be. Ezek a termékek is nagy választékban készülnek. Nem csak műanyagból rendelhetők, hanem extrudált és hajlított alumínium lemezből isFenti termékek élettartama, kopásállósága, megjelenése jól illeszkedik a felszerelt nyílászárókhoz.

Redőnyök, kiegészítők

Nyílászáróinkat igény szerint kiegészítőkkel szereljük fel. A praktikus szúnyoghálók, redőnyök, szellőztető rendszerek, készülékek nagymértékben növelik a felhasználók komfortérzetét, az árnyékolás mellett megvédik a helyiségeket a rovaroktól, portól, penészedéstől. Termékeink mindegyike  jól illeszkedik a beépített ablakokhoz, ajtókhoz.

Ismertetők, termék katalógusok

Az általunk gyártott és forgalmazott nyílászáró rendszerekről és a hozzájuk szerelhető kiegészítőkről letölthető ismertetőkettermék katalógusokat tekinthet meg oldalunkon. Ha nincs elképzelése, milyen ajtóbetétet, milyen fajtájú vagy mintázatú üveget szeretne, hogyan működik a szellőztető rendszer, itt segítséget kaphat.

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Tanúsítványok

Nyílászáróink gyártásához és értékesítéséhez rendelkezünk a megfelelő megbízhatósági- és biztonsági tanúsítványokkal, minősítésekkel

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Elérhetőségeink

Telephely

3100 Salgótarján

Budapesti út 9.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Nyitva tartás

H-P: 6:00 - 15:00
SZ-V: Zárva

Telefon

+36 30 261 7944

+36 30 470 5735