Termékek

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Termékeink

Kiváló minőségű, minden igényt kielégítő, lakossági-, kereskedelmi- és ipari területeken való felhasználásra alkalmas termékeket gyártunk és forgalmazunk

A különleges, minden stílust magában foglaló AJTÓPANEL- és beépíthető DÍSZÜVEG KATALÓGUST itt tekintheti meg és töltheti le.

MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK

Deceuninck Arcade

Egy csúcstechnológiával rendelkező saját gyártású ablakrendszer. A 71 mm-es beépítési mélységű Arcade rendszerek karcsú szerkezetüknek és kiváló funkcionalitásuknak köszönhetően biztosítják az ablak stabil szerkezetét. 

Kiváló hőszigetelő tulajdonsága ráadásul rengeteg energiát és pénzt takarít meg.

Avantgarde 7000

Az általunk forgalmazott Avantgarde 7000 profilból készült ablakok bíztosítják az optimális hő és hangszigetelést. Lehetőség van U=0,7 W/m2K  üvegrendszer beépítésére is, mely jelentősen csökkenti az épület energia felhasználását.

Hófehér színe, a színtartósága és a széles színválasztéka, emeli a termék esztétikáját.

P-line  (Rehau Synego) 

Az általunk forgalmazott P-line nyílászárók innovatív hármas szigetelési rendszere belső tömítővel és 80 mm-es profil beépíthetőséggel megfelel az építészeti követelményeknek és szinte határtalan felhasználási és személyre szabási lehetőségeket biztosít.

A tökéletes hő- és hangszigetelés mellett különleges kiegészítők széles választékát kínáljuk. 

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

ALUMÍNIUM NYÍLÁSZÁRÓK

 Cor 70 Industrial 

A Cortizo szárnyas ablakrendszerét azzal a céllal fejlesztette ki, hogy kielégítse a piac gazdaságos, egyszerű és sokoldalú, hosszú élettartamú nyílászárókra vonatkozó igényeit.
Tulajdonságait úgy alakították, hogy alkalmazkodjanak a különböző éghajlati viszonyokhoz és az energiahatékonysági követelményekhez.

Millennium Plus 70

Elsősorban kereskedelmi helyiségek számára kifejlesztett alumínium ajtórendszer. Alkalmas automatikusan nyíló és záródó módban való használatra. Rejtett zsanérok és csuklópántok jellemzik. Verhetetlen hang- és hószigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenálló az ismétlődő nyílásokkal és zárásokkal szemben.

Cortizo 4600

Hőhídmentes emelő-toló rendszer, amely a hasonló termékek között a lehető legnagyobb hőszigetelést biztosítja, valamint kiváló hőátadási együtthatóval rendelkezik. A szárny kialakítása, üvegezési lehetősége biztosítja a legjobb hangszigetelést is. Az egyenes vonalú szárnyak megfelelnek a mai formatervezés elvárásainak, bármilyen stílusú épülethez jól illeszthető.

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Párkányok, könyöklők

Korszerű nyílászáróinkhoz esztétikus párkányokat, könyöklőket építünk be. Ezek a termékek is nagy választékban készülnek. Nem csak műanyagból rendelhetők, hanem extrudált és hajlított alumínium lemezből isFenti termékek élettartama, kopásállósága, megjelenése jól illeszkedik a felszerelt nyílászárókhoz.

Redőnyök, kiegészítők

Nyílászáróinkat igény szerint kiegészítőkkel szereljük fel. A praktikus szúnyoghálók, redőnyök, szellőztető rendszerek, készülékek nagymértékben növelik a felhasználók komfortérzetét, az árnyékolás mellett megvédik a helyiségeket a rovaroktól, portól, penészedéstől. Termékeink mindegyike  jól illeszkedik a beépített ablakokhoz, ajtókhoz.

Ismertetők, termék katalógusok

Az általunk gyártott és forgalmazott nyílászáró rendszerekről és a hozzájuk szerelhető kiegészítőkről letölthető ismertetőkettermék katalógusokat tekinthet meg oldalunkon. Ha nincs elképzelése, milyen ajtóbetétet, milyen fajtájú vagy mintázatú üveget szeretne, hogyan működik a szellőztető rendszer, itt segítséget kaphat.

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Tanúsítványok

Nyílászáróink gyártásához és értékesítéséhez rendelkezünk a megfelelő megbízhatósági- és biztonsági tanúsítványokkal, minősítésekkel

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Elérhetőségeink

Telephely

3100 Salgótarján

Budapesti út 74.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Nyitva tartás

H-P: 6:00 - 15:00
SZ-V: Zárva

Telefon

+36 30 261 7944

+36 30 470 5735