Deceuninck Arcade

CSÚCSTECHNOLÓGIÁS AJTÓ- ÉS ABLAKRENDSZEREK

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Tulajdonságok

 

  • 71 mm-es beépítési mélységű, ötkamrás rendszer
  • A tok hőátadási együtthatójának értéke Uf = 1,2 W/m2K
  • Az egész ablak Uw hőátadási értéke akár 0,77 W/m2K, még az EnEV 2012 (Uw = 0,95 W/m2K) szabvány értékét is meghaladja.
  • Arcade: vízvetős és egyenes szárny, 20°-os lejtés
  • Üvegezés erős, akár 40 mm szélességű, hő- vagy hangszigetelő üveggel
  • Belső, kettős rögzítésű üvegléc a betörésvédelem biztosítása céljára
  • Két körbefutó, hegeszthető TPE tömítés
  • Hangszigetelés akár 44 dB-ig (4. osztály)
  • 40 különféle fóliás szín

A 71 mm-es beépítési mélységű Arcade rendszerek karcsú szerkezetüknek és kiváló funkcionalitásuknak köszönhetően biztosítják az ablak stabil szerkezetét és kiváló hőszigetelő tulajdonságát. Ez a sokoldalú ablakprofil teljes értékű megoldást kínál a modern épületek kialakításához. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága ráadásul rengeteg energiát és pénzt takarít meg. Az Arcade sorozat profiljai műszakilag bevált klasszikusok, kedvező ár-teljesítmény arányuk miatt nagyon keresettek, formatervezésüknek köszönhetően pedig a legigényesebb esztétikai követelményeknek is megfelelnek.
Az Arcade rendszerrel alacsonyabb áron biztosítható a nyílászárók és homlokzatok értékes, és időtállóan elegáns kialakítása. Elképzeléseinek megvalósításához a legkülönfélébb színváltozatokon kívül kétféle formai kialakításban is elérhető: Arcade profil 20°-os lejtéssel klasszikus változatban egyenes szárnnyal, vagy lekerekített vízvetős szárnnyal.

Inoutic színrendszer / Egyedi ablakszínek bármilyen stílushoz

Az Inoutic társaság széles színpalettát kínál, és ezzel csaknem korlátlan megvalósítási lehetőségeket.

A színes ablakok és ajtók kiegészítik az egész ház építészeti stílusát, és meghatározzák a homlokzat küllemét. 

Eleget tesz az építészet modern trendjeinek. Az új épületek és felújított lakó- illetve ipari jellegű épületek ennek köszönhetően nagyon egyedi módon tervezhetők, és homlokzatuk így új, attraktív külsőt kap.

A színes fóliák egy- és kétoldalasan is felhasználhatók. A színek sokféleképpen kombinálhatók, más-más küllemet kölcsönözve az ablakok mindkét oldalának. A minőségi és rendkívül strapabíró fóliák a legmagasabb üzemi és formatervezési elvárásoknak is megfelelnek, színárnyalatukat teljes élettartamuk alatt megtartják. Ezek a felületkialakítások a hőmérséklet ingadozással és UV sugárzással szemben kiváló ellenálló képességet mutatnak, karbantartásuk pedig roppant egyszerű.

A színváltozatok különböző építészeti stílusok szerint van csoportosítva, ezért az elképzeléseinek megfelelő színárnyalatát nagyon egyszerűen kiválaszthatja.

A minőségi és rendkívül strapabíró fóliák a legmagasabb üzemi és formatervezési elvárásoknak is megfelelnek, színárnyalatukat teljes élettartamuk alatt megtartják. Ezek a felületkialakítások a hőmérséklet ingadozással és UV sugárzással szemben kiváló ellenálló képességet mutatnak, karbantartásuk pedig roppant egyszerű.

A színskála az ablakprofilokra, dobozos redőnyökre, tolóajtókra és bejárati ajtókra vonatkozik.

Letölthető Arcade prospektusért kattintson ide!

 

Brosúra: Arcade egyenes szárnnyal

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat!

Elérhetőségeink

Telephely

3100 Salgótarján

Budapesti út 74.

Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Nyitva tartás

H-P: 6:00 - 15:00
SZ-V: Zárva

Telefon

+36 30 261 7944

+36 30 470 5735